НАШИЯТ МОЗЪК Е МУЗИКАЛЕН!

Знаете ли, че ритъмът и музиката имат фундаментална роля за правилното мозъчно функциониране.  Звуковите честоти са ценни хранителни вещества за мозъка и тяхната честотна характеристика /вибрация/ имат способността да влияят физически върху човешкото тяло и психика.

Един първи ритъм, който възприема човешкото същество е пулсът на майчиното сърце. Още от утробата ние се влияем от звуковите вибрации, движенията от тялото на майката и на тяхна база се поставя развитието на езика и различни модели на активност.

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ  In Time – слухово-музикален метод, който  интегрира силата на ритъма и звуковите честотни зони.

Това е първият слухово – стимулиращ метод, който интегрира силата на ритъма и звуковите честотни зони.

  • In Time е иновативна звукова програма за слухов тренинг, която включва и движения с тялото, специален барабан и глас и помага на мозъка да се развива и функционира по – бързо.
  • Създаден от експерти в областите музика, звукозапис, развитие и мозъчно здраве In Time е органична компилация от авторски композиции, на базата на смес от световната музика с разнообразни перкусии, струнни и духови инструменти, които акцентират върху силата на ритъма и влиянието на звуковите честоти. По време на специфичните протоколи за слушане In Time осигурява прогресиращо обучение в четири звукови честотни зони, като стимулира  различни части на мозъка да работят в синхрон.

In Time е подходящ при хора от всички възрасти, като спомага за:

  • Развитие на социалните и емоционални умения;
  • Концентрацията;
  • Слуховата преработка
  • Моторната координация.
  • Постига се  намаляване нивото на стрес, успокоение и подобрение на съня.
  • Подобрява се способността за учене;

„Логос-ЕА” е първият лицензиран център по метода InTime  за гр. Бургас, който предоставя такъв род тренинг за слухова преработка в тясно сътрудничество с международното представителство на АВТ за страната.

С In Тime ЩЕ ПОМОГНЕТЕ НА ДЕТЕТО СИ ДА УЧИ ПО-БЪРЗО И ДА Е ПО-КОНЦЕНТРИРАНО В УЧИЛИЩЕ.НЯМА ДА ВИСИТЕ НАД ГЛАВАТА МУ С УРОЦИТЕ И ДОМАШНИТЕ И ЩЕ ИМАТЕ ПОВЕЧЕ СВОБОДНО ВРЕМЕ С ДЕТЕТО СИ ЗА ЗАБАВЛЕНИЯ, БЕЗ ДА СЕ ТРЕВОЖИТЕ ЗА УСПЕХА МУ В УЧИЛИЩЕ.

За да прецените дали програмата In Time е подходяща за Вас и за детето Ви, можем да направим безплатна консултация, да обсъдим Вашите проблеми и заедно да решим от какво имате нужда и как да Ви помогнем.

Заявете Вашата безплатна консултация