Програма – „Говоря правилно”

Докато детето е малко, всички се радват на неумелите му опити да произнесе по-трудните думички. Близките му се забавляват да имитират неправилно произнасяните звукове и на домашни събирания  го карат да повтаря израза –  „Райна Реже Риба” и всички се заливат от смях. В други  случаи се получават доста комични ситуации – „ Дай шок”, вместо „Дай сок”,  „Видях лак” , вместо „Видях рак” и други подобни.

ДО КАКВА ВЪЗРАСТ НА ДЕТЕТО ПРИЕМАМЕ ЗА НОРМАЛНО ТО ДА НЕ МОЖЕ ДА ИЗГОВАРЯ НЯКОИ ОТ ЗВУКОВЕТЕ – Р, Л, С, З, Ц, Ш, Ж и Ч ?

До кога приемаме за „сладко” детето да не може да произнася по-трудните думички, да обърква звуковете и да размества сричките.

Ако детето Ви е вече на 5-6 години, но все още не може да изговаря звук Р, затруднява се при артикулирането на т.нар. „свистящи” и „шипящи” звукове, тогава ПРОГРАМАТА – „ГОВОРЯ ПРАВИЛНО” е за Вас.

ПРОГРАМАТА  се провежда в следните стъпки:

  • Диагностика на артикулацията и детайлна оценка на езиково – говорното развитие;
  • Постановка на неправилно произнасяните звукове;
  • Автоматизация на звуковете в думи, изречения и текст по авторска методика, гарантираща бързо изчистване на неправилното произношение в общия поток на речта;
  • Работа върху развитието на фонологичното осъзнаване;
  • Безплатни материали за работа в домашни условия;

Като бонус получавате индивидуален план за превенция на проблемите на четенето и писането и подготовка за начално ограмотяване, ако детето е в предучилищна възраст и корекция на грешките при писане, ако детето е в началния етап на обучение.

ТАЗИ ПРОГРАМА ВИ ДАВА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ ЕДИН ДЕН, КОГАТО ДЕТЕТО ВИ СЕ НАСОЧИ КЪМ ИЗЯВА В СЦЕНИЧНИТЕ ИЗКУСТВА ИЛИ ИЗБЕРЕ ПРОФЕСИЯ, СВЪРЗАНА С УМЕНИЯ ЗА ДОБРА КОМУНИКАЦИЯ, ТО ЩЕ МОЖЕ ДА ИЗРАЗИ ПЪЛНИЯ СИ ПОТЕНЦИАЛ И ВИЕ ЩЕ СЕ ГОРДЕЕТЕ С НЕГО.

Свържете се с нас, за да направим предварителна консултация, която е напълно безплатна. На консултацията ще направим кратко обследване на артикулацията на детето, заедно ще преценим какви са неговите нужди и как можем да Ви бъдем полезни.

Заявете Вашата безплатна консултация