КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ЕНЕРГИЙНАТА СИСТЕМА НА НАШЕТО ТЯЛО ?

В живота на човек понякога има необясними моменти, когато, на пръв поглед без никаква причина не се чувстваш добре. Замаяност, умора, обаждат се стари болежки , намалена работоспособност.  Започваш да ходиш по лекари, правиш си куп скъпоструващи изследвания и …всички показатели са в норма. Непрекъснато чуваш – „Нищо ти няма!”, а ти се чувстваш ужасно и думите, които неволно изричаш са точната диагноза на състоянието ти.

„НЯМАМ ЕНЕРГИЯ!”

Точно така! Изтичането на енергията и енергийните блокажи са най-честата причина за внезапно влошеното здраве.

Във всеки от нас се среща съвкупност от различни енергийни системи.

Една от тях е меридианната енергийна система. Меридианите са пътищата, по които протича енергията в тялото. Те са енергийната мрежа, която съединява „точките”, известни в китайската медицина като акупунктурни точки.

Меридианите са енергийния кръвоносен поток в тялото ни. Те са 14 вида , като 12 от тях са симетрични , двойни и 10 от тях носят името на вътрешния орган , който обслужват:  сърце, тънки черва, пикочен мехур, бъбреци, жлъчка, черен дроб, бял дроб, дебело черво, стомах и далак – панкреас.

Ако енергията на даден меридиан е запушена или нерегулирана , системата за която той отговаря е застрашена. Нарушенията на меридианните енергии са свързани с болестно състояние. И тъй като тяхното нарушаване често предхожда заболяването, има практика да се изследват меридианите , за да се установят уязвимите места в организма.

ОТКРИЙТЕ ПРИЧИНИТЕ ЗА ЗДРАВОСЛОВНИТЕ СИ ПРОБЛЕМИ!

Компютърната диагностика  МЕДИСКРИН дава възможност за 5-6 минути  да се установи:

  • Нивото на общата енергия на тялото, като стойностите извън нормата алармират за наличие на патологични процеси;
  • Как се разпределя енергията в тялото, като показателите са критерии за метаболитни нарушения, психо-емоционални нарушения и проблеми с опорно-двигателния апарат.
  • Разпределението на енергията по Меридианите, което показва в кои меридиани има блокажи и наличие на хронични процеси.

Чрез МЕРИДИАННАТА ДИАГНОСТИКА можете да откриете причините за умората и понижения жизнен тонус и да предприемете превантивни мерки за предотвратяване на евентуални бъдещи сериозни заболявания.

Какво представлява самото изследване?

  • Извършва се на гладно (или поне 2 часа след хранене);
  • В седнало положение със специалния сензор на програмата се измерват определени точки по китките и глезените;
  • След кратка компютърна обработка на данните, на клиента се предоставят резултатите под форма на графики, фигури и таблици;
  • Подробно се разясняват резултатите и се предоставя разпечатка на проведеното изследване;
  • Изследването става за около 5-6 минути, но анализът на резултатите и препоръките отнема около 40 минути.

Като бонус клиентът получава и кратка психологическа консултация за евентуалното наличие на негативни психо–емоционални модели, свързани с физическите оплаквания.

Заявете Вашата безплатна консултация