Уверете се, че всичко в развитието на Вашето дете е наред!

Казват, че най-важните години в живота на човек са първите седем. Ние бихме казали, че най-важните са първите ТРИ!!!

Специалистите, занимаващи се с невронаука, твърдят, че стимулирането на мозъчните клетки между раждането и третата година е решаващо за неговото развитие. На тригодишна възраст мозъчните вериги са вече оформени и на тази основа се развива интелектът.

Може би Ви се вижда рано да се тревожите дали всичко в развитието на детето Ви е наред. Близките Ви съветват, че още му е рано да говори, а плачът и тръшкането на тази възраст са нещо нормално.

ЗАЩО НЕ СЕ УВЕРИТЕ?

Програмата е с продължителност 2 месеца / 16 срещи по 30 минути/ и след приключването и ще получите детайлна оценка по следните критерии за развитие на детето;

  • Физическо развитие;
  • Психо – емоционално развитие;
  • Диагностика на рисковите фактори на развитието;
  • Езиково-говорно развитие;
  • Диагностика на храненето;
  • Препоръка за ранна интервенция, при установяване на проблем в развитието;

Като бонус ще получите консултация и обучение за максимално развитие на потенциала на детето  и индивидуална стратегия за справяне с проблеми, свързани с възпитанието и отглеждането му.

С ТАЗИ ПРОГРАМА МОЖЕТЕ ДА СТЕ СИГУРНИ И СПОКОЙНИ, ЧЕ СТЕ НАПРАВИЛИ НАЙ-ДОБРОТО ЗА СВОЕТО ДЕТЕ В ПЪРВИТЕ НАЙ-ВАЖНИ ГОДИНИ ОТ НЕГОВИЯ ЖИВОТ.

Ако сте решили, че имате нужда от тази програма, можем да направим предварителна консултация, която е напълно безплатна. В рамките на 40 минути ще се запознаем с детето и ще можете да споделите Вашите притеснения, свързани с развитието му. Заедно ще преценим какви са неговите нужди и как да Ви бъдем полезни. 

Заявете Вашата безплатна консултация