КАК ДА СИ ПОМОГНЕТЕ, КОГАТО СТЕ ОПИТВАЛИ ВСИЧКО – И БЕЗ РЕЗУЛТАТ?

Вече не е тайна за никого, че постоянният стрес в ежедневието причинява множество здравословни проблеми. Бързането и напрежението оказват негативно влияние както върху психиката на човек, така и върху тялото.

Тялото трябва  да понася ежедневните натоварвания , да бъде в готовност за справяне с всякакви проблеми, а често грижата за него остава на последно място.

Появяват се болки в гърба и кръста, отпадналост и чести вирусни инфекции. Все по-често прибягвате до медикаменти, за да се справите с различните здравословни проблеми…и така се завъртате в един омагьосан кръг – без трайно и ефективно подобрение.

ПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЕ!

СКЕНАР е абревиатура от имената на уникалния метод за въздействие върху човешкото тяло и на използвания за целта уред: Самоконтролируема – Енерго – Невро – Адаптивна – Регулация.

Уредът е разработен като част от руска космическа програма. Целта е била да се създаде малък, енергоикономичен и ефективен прибор, който да поддържа във ВЪРХОВА ФОРМА здравето на космонавтите, без да се използват медикаменти.

СКЕНАР е съчетание на свръхмодерната технология и древното лечителско изкуство на Изтока.

Процедурите са безболезнени и силата на въздействието се регулира индивидуално за всеки пациент.

В зависимост от оплакванията, с апарата се обработват определени зони и точки на кожата.

СКЕНАР–експертизата показва кои са най-подходящите за третиране зони, както и оптималното време за въздействие при всеки конкретен пациент.

Процедурите продължават около 50-60 минути.

Терапевтичният курс включва от 3 до 10 процедури. Като благоприятният ефект настъпва бързо, често още след първата процедура.

Абсолютни противопоказания практически няма, а относителните са крайно ограничени (наличие на пейсмейкър, тежки психически заболявания). Отрицателни странични ефекти и усложнения не са наблюдавани.

СКЕНАР се препоръчва при:

  • Заболявания на опорно-двигателния апарат: дископатии,артрити, ревматични болки,  травми;
  • Лечение на респираторни заболявания: сенна хрема, синузит,ринит, ангина, бронхит;
  • Проблеми със съня и кръвното налягане;
  • За профилактика и повишаване на имунитета;
  • За укрепване на организма на децата.

СКЕНАР Е ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА ПОМОГНАТ НА СЕБЕ СИ, НА СВОИТЕ ДЕЦА И БЛИЗКИ, БЕЗ ВРЕДНИТЕ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТИ НА МЕДИКАМЕНТИТЕ.

СКЕНАР Е НАДЕЖДА, КОГАТО КЛАСИЧЕСКИТЕ МЕТОДИ НА ЛЕЧЕНИЕ СА БЕЗСИЛНИ.

ЖЕЛАЕТЕ ЛИ ДА СИ ПОМОГНЕТЕ ТРАЙНО И БЕЗБОЛЕЗНЕНО?

Свържете се с нас и направете своята безплатна консултация. На срещата ни, Вие ще разкажете за Вашите здравословни проблеми и заедно ще преценим как можем да Ви бъдем полезни.

Заявете Вашата безплатна консултация