Мая Колева

Казвам се Мая Колева, по образование съм ветеринарен лекар, държавен служител.

Поводът да потърся помощ от логопед е, че дъщеря ми Емануела, на  7 г.,  не можеше да изговаря правилно звука „С”. Поставяше върха на езика между зъбите, при което се получаваше едно „съскане” докато говори. С нея работеше специалист- логопед в детската градина,  но резултатите бяха почти незабележими.

Открих информация за Логопедичен център „Логос-ЕА”  в интернет. Реших да се обърна към тях за помощ, като избора ми беше направен предимно заради това, че Центърът е близо и до нашия дом, и до училището на дъщеря ми.

Хареса ми лесната и точна комуникация, а дъщеря ми с удоволствие посещаваше заниманията.

Предвид неуспешната терапия в детската градина, аз очаквах да се наложи да посещаваме логопед  дълго време. За моя изненада за 4 месеца детето започна да говори напълно правилно и вече 2 месеца след като прекратихме посещенията си в центъра, тя изговаря „с” идеално!

В резултат от работата, дъщеря ми е много горда със себе си, че се научи да изговаря звуците правилно, а аз се радвам на хубавото звучене!

Категорично препоръчвам специалистите в Център „Логос-ЕА”!

Ако някой иска да споделя повече за личните си впечатления от работата ни със Станислава Гръкова и Елена Кортезова, може да ми пише на имейл: dr.maya.koleva@abv.bg