Яна Заркова

Казвам се Яна Заркова.

Малко преди да навърши 4 години, синът ми Митко започна да заеква.

Център „ Логос – ЕА” и Елена Кортезова ни бяха препоръчани от приятели. Направихме консултация и детето ми започна да посещава Центъра два пъти седмично. След всяко посещение получавах информация какво е работено с него,как напредва и какво трябва да упражняваме в къщи.

Предвид говорния си проблем, детето ми беше затворено и трудно контактуваше с хора, особено с непознати и аз много се тревожех заради това.

Няколко месеца след първото ни посещение,  Митко започна да посещава и организираните от Центъра групови  занимания по метода на Монтесори.

Забелязах, че след като се започна с него работа по метода Монтесори, детето ми започна да заеква все по-малко и по-малко. Много бързо след първото посещение на занималнята,  заекването спря напълно. Продължихме да посещаваме и логопедичните занятия и занималнята Монтесори, но вече подготвяхме Митко за 1 – ви клас.

Сега е уверен, спокоен, от говорните проблеми няма и следа и се справя чудесно в училище. Аз също се чувствам спокойна за бъдещето на детето си.

За мен лично бяха много интересни и отпускащи арт-заниманията с майки, които Елена Кортезова организираше.

Огромно благодаря за всичко,  което беше направено и постигнато с моето дете!

С удоволствие ще споделя повече за личните си впечатления от работата с програмите на Център „Логос-ЕА”, ако ми пишете на имейл: yana30@abv.bg