Айше Халил

Казвам се Айше Халил и имам двама сина. Когато големият ми син, Джунейт, беше на 6 години, започна да заеква. Освен това не можеше да изговаря правилно голяма част от звуковете и речта му беше почти неразбираема. Това, съчетано със заекването, му причиняваше голямо затруднение в общуването и той стана затворен и неконтактен с нас и връстниците си. Всички виждахме как се мъчи, но не можехме да му помогнем.

Започнахме логопедична работа с Елена Кортезова и първото, което видяхме като резултат е, че той започна да говори по-правилно и разбираемо.

Терапията продължи дълго, но това не ни спря. Междувременно забелязвах, че синът ми расте все по-уверен, спокоен и целеустремен. Заекването постепенно намаляваше и това ми носеше спокойствие за неговото бъдеще.

Елена прилагаше много различни, алтернативни методи в работата си с Джунейт и учеше и нас какво да правим у дома и как да му помагаме. Според мен, именно това е ключът за трайните резултати, защото заекването не е проблем само на детето, а е проблем на цялото семейство.

Сега синът ми е на 23 години и от заекването няма и следа.

Ако някой се интересува повече от работата на Елена Кортезова и програмите за терапия, които прилага, може без притеснение да ми пише на имейл:  aisha72@abv.bg.

 С удоволствие бих споделила своите впечатления и бих отговорила на въпроси.